Infobiz

Šta je Infobiz?

Infobiz je servis koji pruža uvid u najveću bazu kontakata malih i velikih firmi u Srbiji, kao i javnih nabavki i tendera. Baza kontakata obezbeđuje brzo i lako pronalaženje novih klijenata, saradnika, budućih kupaca ili dobavljača.
137936

Firmi

333624

Preduzetnika

37706

Udruženja

Unapredite vaše poslovanje

Pristupite najvećoj bazi kontakata firmi u Srbiji

Da li želite da vaša firma ostvari nove poslovne mogućnosti? Sada je to moguće uz našu platformu koja vam omogućava pristup najvećoj bazi kontakata malih i velikih firmi širom Srbije. Naša platforma vam pruža pristup impresivnoj bazi podataka koja obuhvata raznolik spektar firmi, od malih preduzeća do korporacija. Korišćenjem baze kontakata, korisnik Infobiz servisa će se izdvojiti od konkurencije i povećati svoju vidljivost i prisutnost na tržištu.
Otkrijte Snagu Lokalnog Marketinga!

Promovišite se kod nas

Lokalni marketing omogućava vašem brendu da se poveže s vašom ciljnom grupom klijenata na višem nivou. Izgradite poverenje i lojalnost kod svojih klijenata tako što ćete biti prisutni tamo gde su i oni - u vašoj lokalnoj zajednici. Lokalni marketing pomaže vašem brendu da se istakne u moru konkurencije. Kroz pametno ciljano oglašavanje, SEO optimizaciju za lokalne pretrage i kvalitetan sadržaj, možete osigurati da vas vaši potencijalni klijenti primete kad god traže proizvode ili usluge koje vi nudite.
Naša ponuda...
Želite saradnju?

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li ste spremni da vaša firma zakorači u svet beskrajnih poslovnih mogućnosti?
Naša platforma vam pruža ključ za otključavanje vrata uspeha putem pristupa najvećoj bazi kontakata firmi u Srbiji.