Dr.Max je najdinamičniji i najveći lanac apoteka u centralno-istočnoj Evropi koji posluje u 8 zemalja: Češka, Slovačka, Poljska, Rumunija, Italija, Srbija, Bugarska i Mađarska, a znanje stečeno u dosadašnjim projektima daje nam samopouzdanje za dalji rast širom Evrope.

Dr.Max u Srbiji posluje od 2017. godine, a porodicu naših apoteka čine Apotekarske ustanove Dr.Max, Zlatni Lav, Janja, K-Pharma, Kod Sunčanog sata, Beolek, Nova Pharm, Medis lek i Cvejić sa skoro 300 apoteka širom Srbije.

Mi smo profesionalci koji znaju da zdravlje drugih ljudi zavisi od kvaliteta našeg rada. Naš Dr.Max tim čini preko preko 1500 zdravstvenih profesionalaca, farmaceuta i farmaceutskih tehničara sa licencom. Zaposleni prolaze edukacije i obuke kako bi bili spremni da odgovore na zahteve naših korisnika i oni su naš najvredniji resurs. Kontinuirano sticanje znanja ih osnažuje da pruže izvanrednu uslugu našim korisnicima, a isto tako im daje okvir za njihov profesionalni razvoj i napredak.

Konstantno osluškujemo potrebe naših korisnika. Asortiman Dr.Max apoteka čine lekovi, dijetetski suplementi, medicinska pomagala, odabrani brendovi kozmetike za negu lica i tela, hrana i oprema za bebe i decu. Od jula 2019. godine proširili smo asortiman Dr.Max proizvodima koji su ekskluzivno dostupni samo u Dr.Max lancu i koji su već zadobili poverenje velikog broja korisnika naših apoteka. Od decembra 2021. godine u apotekama Dr.Max je dostupna i ekskluzivna francuska kozmetika Nuance. Postojeću ponudu smo upotpunili i sa preko 100 preparata koji izrađuje po najvišim standardima Dr.Max Galenska laboratorija, poznata po svojoj tradiciji i konkurentnosti na tržištu.

Zajedno sa našim partnerima, kao sastavnim delom Dr.Max tima, sa kojima kontinuirano jačamo međusobne veze i poverenje, trudimo se da svakodnevno obezbedimo povoljne cene i dobre akcijske ponude.