Mi smo Trijumf 021, vodeća kompanija za tehnički pregled i registraciju svih vrsta vozila u Novom Sadu. Već duže od decenije gradimo poverenje Novosađana zahvaljujući širokom asortimanu i beskompromisnom kvalitetu naših usluga.

Nastali smo 2010. godine, kada smo krenuli da se bavimo pružanjem usluga registracije vozila. No, već za dve godine, u želji da klijentima pružimo kompletnu uslugu i time zadovoljimo sve vaše potrebe, proširili smo naše usluge i uveli tehnički pregled.

Jasno definisani procesi, profesionalnost, brzina usluge i transparentnost u odnosu s klijentima oduvek su bili fokus našeg poslovanja. Višegodišnji trud na dovođenju klijenata, razvijanju brenda, širenju asortimana usluga i poboljšanja kvaliteta usluge doveli su do rasta našeg poslovanja i smelih investicija u nove dve lokacije.

U Trijumf 021 uneli smo sve ono o čemu smo maštali i čemu smo težili. Krenuli smo s jednim zaposlenim, a tokom godina širili smo naš tim, neprestano učili i usavršavali se. Poverenje klijenata i podrška zaposlenih motivišu nas da kontinuirano rastemo i ulažemo u unapređenje svih aspekata našeg poslovanja.