Obrazovni centar “Iskra znanja” nastao je s ciljem pružanja pomoći i podrške u učenju učenicima osnovnih i srednjih škola.
Nastava je organizovana tako da učenicima pomaže u razumevanju, usvajanju i primeni gradiva u konkretnim situacijama.
Mi želimo da kroz nastavni proces iz određenih predmeta naučimo i obučimo decu različitim tehnikama učenja, kako bi ih mogli primenjivati u bilo kojoj životnoj situaciji.
Verujemo da svi treba sebi da zacrtavamo ciljeve bar malo više od onih koje sa lakoćom možemo postići. Samo na taj način možemo unaprediti sebe i ostvariti više!
Ako na tom putu ponekad zatreba podrška, treba je potražiti bez oklevanja!
“Iskra znanja” vam nudi individualne ili grupne časove iz srpskog jezika, matematike, biologije, hemije, fizike, istorije, geografije ili likovne kulture.
Formirali smo pakete prilagođene učenicima koji završavaju osnovnu školu i pripremaju se za završne testove.
Kod nas je moguće pripemati se za završne testove koji obuhvataju sledeće predmete:

  • srpski jezik
  • matematiku
  • kombinovani test (biologija, hemija, fizika, istorija, geografija)

Osim toga, za sve neodlučne osmake koji još nisu sigurni koju školu žele da upišu, nudimo vam i mogućnost savetovanja, odnosno profesionalne orijentacije.
Nismo zaboravili ni one koji se tek pripremaju da kroče u škole ili su na samom početku tog putovanja, pa smo osmislili posebne edukativne radionice za decu od 5 do 8 godina, gde kroz igru uče kako da uče.
Osnove crtanja za decu i odrasle takođe možete pohađati kod nas i to može da bude veoma lepa i ispunjujuća aktivnost za decu, ali i za roditelje. Dođite sa svojim detetom ili sami, nikada ne prestajte da razvijate svoju kreativnu stranu.
Posebna pogodnost je to što nas možete naći na dve adrese, u Novom Sadu i Kuli.
Iza svih nastavnika okupljenih u “Iskri znanja” stoji višegodišnje iskustvo u radu sa učenicima srednjih i osnovnih škola.
Predani smo svom poslu, volimo ga svim srcem i što je jako važno, veoma smo dobri u tome što radimo!
Verujemo da zajedno možemo više i znamo kako ćemo pomeriti naše i vaše granice!